Vážení rodiče,

jak vyplývá z aktuální situace, není možné, aby proběhlo další setkání předškoláků ve škole, ani následné schůzky s rodiči před zápisem do první třídy.

Také osobní konzultace o prospěchu žáků neproběhnou.

Je možné nám zanechat vzkaz na školním e-mailu s kontaktem, následně se s Vámi telefonicky nebo písemně spojím.

V souvislosti s mimořádnými opatřeními ministerstva zdravotnictví a vlády k ochraně obyvatelstva a prevenci nebezpečí rozšíření onemocnění COVID-19 vydalo MŠMT opatření k organizaci zápisů k povinné školní docházce pro školní rok 2020-2021 – organizovat zápisy bez osobní přítomnosti dětí ve škole. Informace o způsobu a průběhu zápisu budoucích prvňáčků zveřejníme nejpozději do počátku měsíce dubna.

Děkuji za pochopení a Vaši spolupráci.

Přeji všem pevné zdraví a mnoho optimismu.

Mgr. Blanka Bendová, ředitelka školy

 

Děkujeme Vám, že respektujete vážnost situace, že svým odpovědným jednáním a chováním dáváte příklad našim dětem a pomáháte tak neztěžovat práci lidem ve zdravotnictví, sociálních službách, hasičům i policistům a také těm, kdo zajišťují nezbytné služby pro náš život, jako např. dodávky potravin. Učte děti i lidi kolem sebe dodržovat hygienická pravidla a nosit roušky, napomáhat zajistit jejich bezpečí a zdraví. Věřím, že díky tomu vše lépe ustojíme.

Pár užitečných odkazů:

https://koronavirus.mzcr.cz/

https://www.okoronaviru.cz/